El juvenil de waterpolo s’emporta el derbi gironí amb una sòlida victòria - Club Natació Olot

Waterpolo

El juvenil de waterpolo s’emporta el derbi gironí amb una sòlida victòria

Gran victòria de l'equip juvenil de waterpolo del Club Natació Olot davant el combinat del CN Banyoles/GEiEG en un partit que no es va resoldre fins al darrer període, on els olotins van estar més encertats de cara al gol.

Els olotins van dominar per complet la primera i segona part amb un parcial de 1-5, encaixant tan sols un gol i donant una seguretat defensiva que havia costat de verue fins ara. Per altra banda, en atac, els de la garrotxa van començar molt bé, marcant diferències gràcies a un parell de pilotes recuperades a l'arc on una pressió alta va tenir efecte.

Però tot va canviar amb la tecera part, un mal període en defensa va fer que el conjunt local s'apropés al marcador 6-8 a falta de jugar l'últim quart. Els olotins però, van sortir molt concentrats per intentar sentenciar el partit, i així va ser, ja que només van encaixar un gol. En atac es van aprofitar les oportunitats anotant fins a 4 gols, aconseguint sentenciar el derbi gironí a favor dels garrotxins. En aquesta segona fase l'equip juvenil del Club Natació Olot no ha perdut cap partit dels disputats fins ara, i a falta de 3 jornades per acabar la lliga, els de Jan Ibern porten 4 punts d'avantatge respecte al seu perseguidor a tan sols una victòria per aconseguir sentenciar el primer lloc.

Parcials del partit: 1-4 / 0-1 / 5-3 / 1-4 Resultat final: 7-12

Pel Club Natació Olot van jugar: F. Planella, B. Subies (2), J. Gonzàlez (2), M. Alabau (3), N. Franch (2), B. Vila, P. Masegur, S. Franch, A. Coll (1), J. Tilaguy (1), G. Currius (1).