Bronze de Lídia Huete i bones marques del Club Natació Olot al Circuit Català - Club Natació Olot

Natació

Bronze de Lídia Huete i bones marques del Club Natació Olot al Circuit Català

El passat diumenge 27 d'octubre es va celebrar a Manresa la primera jornada del Circuit Català de trofeus, corresponent al Trofeu Fèlix Serra Santamans a Manresa.

El Club Natació Olot va acudir amb l'equip júnior i absolut format per Lídia Huete, Clara Aulinas, Julia Monells, Nur Masoliver, Laia Martínez, Aura Vilarrasa, Gerard Martí, Álvaro Ruiz i Isaac Martí. Com és habitual en aquest circuit la competició va estar formada per esportistes reconeguts dins el panorama català i espanyol, com Lidón Muñoz, Àfrica Zamorano, Joan Lluís Pons, entre d'altres, a més de nedadors internacionals procedents de clubs francesos.

Els resultats del Club Natació Olot van ser satisfactoris, ja que es va competir amb un nivell molt alt i es van mostrar bons detalls tècnics que animen a observar la temporada amb il·lusió. Els nedadors van competir aconseguint resultats propers a les seves millors marques, o fins i tot, per sota d'aquestes com va ser el cas d'Álvaro Ruiz en 100 m lliures i 100 m esquena, Gerard Martí a 100 m papallona o Nur Masoliver en 50 m i 100 m braça. També cal destacar els resultats de l'Aura Vilarrasa, que va quedar 9a en 200 m esquena i Lídia Huete, que va obtenir el bronze en la competició gràcies a la tercera posició en els 50 m papallona i bones marques amb la 4a posició en 100 m papallona i 4a en 200 m estils.