Júlia Coll i Núria Marguí tornen amb dues medalles penjades després de la participació de la secció de natació en el Circuit Català de Sabadell - Club Natació Olot

Natació

Júlia Coll i Núria Marguí tornen amb dues medalles penjades després de la participació de la secció de natació en el Circuit Català de Sabadell

Els nedadors i nedadores de les categories júnior i absoluta van prendre part el passat cap de setmana en la 4a etapa del Circuit Català de trofeus a Sabadell (Vallès Occidental). Durant els dies 11 i 12 de març els esportistes del CN Olot van disputar diverses proves a l’aigua que els van permetre accedir a les finals de l’última jornada del campionat disputat a la piscina del CN Sabadell.

Els resultats més destacats van venir per part de les nedadores Júlia Coll amb medalla d'or en 800 m lliures i millor marca personal, i Núria Margui amb medalla de bronze en 400 m estils aconseguint també millor marca personal. L’enhorabona a totes dues i també a tots els integrants de l’equip que van nedar en la competició.

 

 

XXIII CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS-XVII TROFEU CN SABADELL

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ MATÍ/TARDA

 

 

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

Júlia Coll
  • Medalla d'or en 800 m lliures femenins
Núria Marguí
  • Medalla bronze en 400 m estils femenins


Pel Club Natació Olot van participar: Júlia Coll, Núria Marguí, Gemma Surroca, Marianne Ahumada, Emma Lobato, Aina Arrebola i Pol Espuche.

 

14 de març de 2023