La secció de natació tanca la temporada 2021-2022 amb el subcampionat infantil d'Espanya en 800 m de Júlia Coll al Campionat d'Espanya a Logronyo - Club Natació Olot

Natació

La secció de natació tanca la temporada 2021-2022 amb el subcampionat infantil d'Espanya en 800 m de Júlia Coll al Campionat d'Espanya a Logronyo

Des del 28 fins al 31 de juliol, les nedadores del CN Olot Júlia Coll, Núria Gifreu i Berta Nicolau van participar en el Campionat d'Espanya d'Estiu Infantil que va tenir lloc a Logronyo. La setmana anterior va ser el torn dels nedadors júniors/absoluts, i en aquesta ocasió eren els més joves que anaven a competir en la màxima competició estatal de natació. La Júlia ja repetia participació en un campionat d'Espanya, però ens fa especial il·lusió veure com la Núria i la Berta debutaven per primera vegada en una gran competició com són uns campionats estatals.

Com és habitual, totes tres nedadores no ho van tenir fàcil per fer un bon paper a l'aigua, ja que la competència és la millor que es poden trobar en un campionat com aquest. Pel que fa a les proves, la Júlia Coll va participar en els 400, 800 i 1500 m lliures, aconseguint uns resultats excel·lents: el subcampionat infantil d'Espanya en 1500 m lliures i la medalla de bronze infantil en 800 m lliures, continuant demostrant la seva gran projecció per la natació de llarga distància. La Núria Gifreu va debutar participant en els 400 m lliures i obtenint una 36a posició, i la Berta Nicolau també va debutar en els 100 m lliures i assolint una 37a posició.

La valoració general és molt positiva, ja que tothom ho va fer genial a l'aigua i van demostrar la seva gran passió per la natació. Enhorabona a tothom que hi ha pres part, perquè ho heu donat tot a l’aigua. Amb aquest últim campionat, acabem l’actual temporada 2021/2022 de la secció de natació. Ara toca gaudir d’aquestes setmanes de descans per tornar a finals d’agost amb més energia i Il·lusió que mai!

 

 

CAMPIONAT D'ESPANYA D'ESTIU INFANTIL (Logronyo)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

Júlia Coll
  • SUBCAMPIONA INFANTIL D'ESPANYA en 800 m lliures
  • Bronze infantil en 1500 m lliures, rècord del Club de 15 anys (17:47,32) i mmp
  • 15a posició en 400 m lliures

Núria Gifreu
  • 36a posició en 400 m lliures

Berta Nicolau
  •  37a posició en 100 m lliures

 

Pel Club Natació Olot han participat: Júlia Coll, Núria Gifreu i Berta Nicolau.

 

1 d'agost de 2022