Júlia Morera i Aura Vilarrasa participaran en el Campionat d’Espanya Absolut a Palma de Mallorca - Club Natació Olot

Natació

Júlia Morera i Aura Vilarrasa participaran en el Campionat d’Espanya Absolut a Palma de Mallorca

Des del 25 al 28 de novembre les joves nedadores del CN Olot participaran en una nova edició del Campionat d’Espanya Absolut d'Hivern de natació, que tindrà lloc a Palma de Mallorca (Illes Balears). Les garrotxines Júlia Morera i Aura Vilarrasa competiran en les proves dels 400 m i 800 m lliures, així com els 100 m i 200 m esquena i els 100 m lliures, respectivament.

Serà una gran oportunitat per a les nostres nedadores de veure com es desenvolupen en un gran escenari esportiu com són uns campionats d’Espanya, amb els millors nedadors i nedadores competint per aconseguir els millors resultats i fer-se amb la millor posició. La Júlia i l’Aura porten entrenant amb intensitat i molta motivació les darreres setmanes, així que hem parlat amb elles per saber com veuen el seu pas per aquesta important competició.

Quines proves nedareu?

Júlia Morera: Nedaré els 400 m i 800 m lliures.
Aura Vilarrasa: Jo participaré en els 100 i 200 m esquena i els 100 m lliures.
 
Us ha costat molt accedir al campionat?
 
Júlia: L’any passat vaig aconseguir les mínimes al Campionat d’Espanya d’Estiu, vaig haver d’entrenar fort tot l’any per obtenir accés al Campionat d’Hivern.
Aura: També va ser gràcies a la feina constant durant tot l’any. Les mínimes pels 100 m esquena les vaig obtenir aquí a Olot, pels 200 m esquena a Lloret de Mar, i pels 100 m lliures ho vaig aconseguir a Mataró, durant el Campionat de Catalunya.
 
Com heu preparat la competició i quines sensacions teniu?
 
Júlia: Estic entrenant bé, així que hi aniré amb moltes ganes i molt motivada. Serà tota una experiència.
Aura: En tinc moltes ganes, valoro molt el fet de poder anar a competir amb el Club en aquest Campionat d’Espanya, així que ho faré al millor possible a l’aigua.
 
Què significa poder participar en un Campionat d’Espanya?
 
Júlia: És un escenari en què intentaré donar el màxim possible de mi mateixa, sé que serà un repte.
Aura: Estic molt contenta de poder-hi participar. Qui hauria dit que podria aconseguir 3 mínimes per participar en un campionat d’Espanya de natació!
 
Teniu tot el nostre suport, així que molta sort a totes dues!

 

22 de novembre de 2021