Aura Vilarrasa i Júlia Morera s’estrenen en les competicions nacionals amb la seva participació en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern - Club Natació Olot

Natació

Aura Vilarrasa i Júlia Morera s’estrenen en les competicions nacionals amb la seva participació en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern

Debut de les nedadores del CN Olot, Aura Vilarrasa i Júlia Morera, en el panorama competitiu nacional. Després d’entrenar fort i aconseguir les mínimes durant la passada temporada, aquest passat cap de setmana va arribar el moment de competir per primera vegada en una competició de gran nivell i competència com és el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern, que es va organitzar a Palma de Mallorca (Illes Balears).

Les expectatives van ser les pertinents per a dues nedadores que van anar a buscar els seus primers resultats i sensacions. Aquesta oportunitat va ser una primera prova per competir amb altres esportistes destacats d’arreu del territori i afrontar el repte que suposava.

En general, les dues esportistes van poder buscar els seus millors resultats, destacant: el rècord absolut del Club en 100 m lliures (58.85) i millor marca personal d’Aura Vilarrasa, així com una gran actuació en 100 m esquena, apropant-se a la seva millor marca personal. Per altra banda, Júlia Morera va debutar nedant la prova dels 400 m lliures (4.30.88) i va aconseguir la seva millor marca personal en 800 m en piscina curta.

Bona valoració de la competició, en què les joves nedadores van poder formar-se com a esportistes, amb els millors nedadors del territori. Esperem que formar part d’aquest repte, que sempre és una competició nacional, les ajudi a millorar dins de l’aigua i a competir amb moltes ganes. Enhorabona a les dues per aquesta primera experiència!

 

30 de novembre de 2021