Bona actuació dels nedadors alevins al Campionat de Catalunya d’hivern a Manresa - Club Natació Olot

Natació

El passat cap de setmana, els dies 7, 8 i 9 de febrer, es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Minorisa, a Manresa, el Campionat de Catalunya de la categoria alevina.

El campionat es va disputar en 3 jornades de competició compostes per dues sessions cadascuna d’elles. La participació de nedadors va arribar a comptar amb 600 esportistes i el Club Natació Olot va aconseguir classificar una total de 5 nedadors per a participar-hi. En aquesta edició el campionat va presentar algunes diferències respecte d’altres anys, ja que algunes proves eren d’obligada participació, marcades per la federació i d’altres es podien escollir per cadascun dels nedadors. La novetat més destacada era la introducció d’una nova prova de nivell tècnic obligatòria dins d’aquest que s’havia de superar per tal de tenir opcions de cara a la classificació final de la competició.

Els joves nedadors olotins van obtenir resultats força positius, ja que en quasi la totalitat de les proves en les quals es va participar es van aconseguir millors marques personals, el que recompensa part del treball que s'està realitzant en els entrenaments del dia a dia.

Els resultats finals de les proves combinades del campionat van ser els següents:

• Pol Quintana:12a posició final.
  • Pol Espuche: 21a posició final.
  • Nina Roig:20a posició final.
  • Emma Lobato:14a posició final.
  • Núria Gifreu:NQ (No classificada, ja que no es va assolir satisfactòriament la prova de nivell tècnic).
  • Helena Martínez:participació en el relleu femení de 4X100 metres estils femení.