Les nedadores infantils del CN Olot fan una actuació excel·lent al Campionat de Catalunya Infantil amb Blanca Codony al capdavant amb 2 medalles d'or en 200 i 100 m lliures - Club Natació Olot

Natació

Les nedadores infantils del Club Natació Olot van prendre part en el Campionat de Catalunya infantil, que va tenir lloc a les piscines Sylvia Fontana de Tarragona del 29 de juny al 2 de juliol. El general, els resultats van ser excel·lents, ja que es van batre 2 rècords del Club i es van assolir quasi una desena de marques mínimes per participar en el campionat d’Espanya, a més dels diversos podis i medalles obtingudes: destacant el doble campionat de Catalunya de la nedadora Blanca Codony en 200 i 100 m lliures femenins! A més, la Blanca també es va emportar el rècord del Club i de Girona de 13 anys (P50) en 100 m lliures (1.01.47), que tenia anteriorment la nedadora Aina Fernández. Una magnífica actuació de la nedadora olotina a l'aigua durant aquest campionat d'estiu, igual que la resta de nedadores del CN Olot.

Totes elles van fer un esforç molt important, demostrant les ganes de nedar i la seva capacitat de competir a l’aigua: enhorabona, continueu nedant i superant els reptes que es presentin!

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL (Tarragona)