Bona participació dels nedadors del CN Olot en el Campionat de Catalunya d’Hivern Infantil-Júnior (fase 2) a Barcelona - Club Natació Olot

Natació

Bona participació dels nedadors del CN Olot en el Campionat de Catalunya d’Hivern Infantil-Júnior (fase 2) a Barcelona

Del 9 al 12 de desembre els nedadors del CN Olot van tenir una cita important per acabar l'any 2021 amb bones sensacions, ja que van participar en la segona fase del Campionat de Catalunya Infantil-Júnior (fase 2) a Barcelona. Les sensacions van ser bones, ja que durant les 4 jornades del campionat els resultats van poder acompanyar a alguns dels nostres nedadors, destacant a Júlia Coll amb el bronze infantil en 1500 m lliures femenins i la final 400 m lliures, així com les finals de Júlia Morera en 200 m papallona, 400 m i 800 m lliures i 1500 m lliures.

Destacar també la gran quantitat de millors marques personals i millora dels resultats dels nedadors participants del CN Olot en una competició que en tot moment ha comptat amb gran nivell entre els seus esportistes. També es van comptar amb els relleus infantils femenins en 4x200 m lliures (quedant entre les 14 millors) i 4x100 m lliures (quedant entre les 13 millors), que en la temporada anterior no es van poder nedar. Finalment, l'equip júnior van participar en els 4x100 m lliures (quedant en 11a posició), en 4x200 m lliures (quedant en 8a posició) i 4x100 m estils (quedant en 14a posició). Donar l'enhorabona a tothom per aquest final d'any competint a un gran nivell!

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'HIVERN OPEN INFANTIL-JÚNIOR fase 2 (Barcelona)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

CATEGORIA INFANTIL

Júlia Coll

  • Bronze en 1500 m lliures femenins

 

Pel Club Natació Olot han participat: Júlia Coll, Júlia Morera, Gemma Surroca, Marc Gifreu, Aina Arrebola, Emma Lobato, Anna Vegas, Núria Marguí, Marta Sidera i Marianne Ahumada.

 

14 de desembre de 2021