La secció de natació pren part en l’últim campionat de Catalunya de la temporada amb Júlia Coll com a campiona en 1500 m júniors - Club Natació Olot

Natació

La secció de natació pren part en l’últim campionat de Catalunya de la temporada amb Júlia Coll com a campiona en 1500 m júniors

Les nedadores del CN Olot van prendre part en l’últim campionat de Catalunya el passat cap de setmana, amb la seva participació en el Campionat de Catalunya Júnior Open Circuit a Mataró. En general, les marques van acompanyar, destacant que la jove nedadora Júlia Coll es va proclamar campiona de Catalunya en 1500 m júniors i els subcampionats de Catalunya júnior en 800 i 400 m lliures! Per altra banda, Mar Busquets la va acompanyar al podi penjant-se la medalla de bronze en els 1500 m.

Pel que fa a l’equip de relleus, les nedadores júnior van saltar a l’aigua i van aconseguir la 5a posició en la prova de 4x200 lliures i la 7a posició en 4x100 lliures femenins. Finalment, també van fer un bon paper amb resultats destacats les nedadores Núria Marguí, que va obtenir la 8a posició en 400 m estils absoluts, i Aina Arrebola, amb una 6a posició en la final B dels 200 m esquena.

Amb aquest campionat, acaba la participació dels nedadors  del CN Olot en els campionats de Catalunya de natació de la vigent temporada 2022-2023. Enhorabona a tots els nedadors i nedadores per tot un any treballant de valent a l'aigua, des dels més petits fins als més grans i experimentats!

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ESTIU JÚNIOR OPEN (Mataró)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

Júlia Coll:
  • Campiona de Catalunya en 1500 m júnior femenins
  • Medalla de plata en 800 m lliures femenins
  • Medalla de plata en 400 m lliures femenins
Mar Busquets:
  • Medalla plata en 1500 m lliures júniors femenins
Núria Marguí:
  • 8a posició en 400 m estils absoluts
Aina Arrebola
  • 6a posició en la final B en 200 m esquena
Equip de relleus:
  • 5a posició en 4x200 m lliures femenins
  • 7a posició en 4x1000 m lliures femenins
 

Pel Club Natació Olot van participar:  Mariane Ahumada, Aina Arrebola, Mar Busquets, Júlia Coll, Pol Espuche, Marc Gifreu, Emma Lobato, Núria Marguí, Álvaro Ruiz i Aura Vilarrasa.

 

11 de juliol de 2023