El Club Natació Olot acull el 10è Campionat de Catalunya de fons indoor “open” amb participació de Clubs d’arreu de Catalunya - Club Natació Olot

Natació

El Club Natació Olot acull el 10è Campionat de Catalunya de fons indoor “open” amb participació de Clubs d’arreu de Catalunya

La Federació Catalana de Natació (FCN), amb la col·laboració del Club Natació Olot, organitza el dimecres 23 de desembre el 10è Campionat de Catalunya de fons indoor “open” a les instal·lacions del Club. Aquest és un dels primers esdeveniments de la temporada que el CNOlot organitza en un any marcat per les afectacions de la COVID-19.

El Club ha treballat estretament amb la FCN per aconseguir una competició el màxim segura possible pels participants, aplicant els protocols i les indicacions contra la COVID-19 de les autoritats.

La competició comptarà amb nedadors i nedadores de les categories infantil, júnior i absoluta i servirà com a fase classificatòria per accedir en el Campionat d’Espanya de fons. És per això, que el campionat acollirà a diversos clubs de prestigi i tindrà alguns dels millors nedadors fondistes catalans i de nivell internacional com Guillem Pujol (CN Mataró), Pol Gil (CN Barcelona), Laura Rodríguez (CN Barcelona), Clàudia Giralt (CN Sant Andreu) o Roger Coma, antic nedador del Club Natació Olot i actualment competint amb el CN Mataró.

El Club Natació Olot participa amb 5 nedadors: Marc Guifreu, Clara Aulinas, Júlia Monells, Gemma Surroca i Núria Marguí.

 

 

15 de desembre de 2020