Natació

Lídia Huete en el Campionat d'Espanya de natació

La passada setmana, del 7 a l'11 d'abril de 2018, es va celebrar a Màlaga el Campionat d'Espanya de natació Open absolut, on estaven citats els millors nedadors nacionals així com alguns internacionals a la recerca de les mínimes per al campionat d'Europa de Glasgow de 2018.
El Club Natació Olot va estar representat per l'especialista en papallona Lídia Huete, defensant les seves proves principals, els 50, 100 i 200 papallona.
En aquesta ocasió, la sort va estar del costat de l'olotina i el rendiment no va ser l'adequat. Això, sumat a l'alt nivell de la competició, van fer que la nedadora del CNO finalitzés el campionat amb tan sols una semifinal en la prova de 100 papallona, aconseguint l'11a posició nacional.
Sens dubte, aquests resultats han d'ajudar a afrontar amb més ganes i més motivació la segona part de la temporada que ara s'inicia.

El campionat va estar marcat pels rècords d'Espanya aconseguits per Lidon Muñoz (CN Sant Andreu) en 50 lliures i 100 lliures, Jessica Valls (CN Sant Andreu) en 50 braça, i Hugo Gonzalez (CN Real Canoe) en 200 Estils.