Natació

Grans resultats dels alevins del CN Olot en el Provincial Girosona

Els nedadors de l'equip aleví del CN Olot es van desplaçar dissabte passat durant tot el dia a les instal·lacions gironines del GEIEG (Sant Ponç) per a participar en aquest Campionat.
El programa de la competició estava compost per les proves individuals de 50 i 100 metres dels 4 estils i per les proves per equips de relleus de 4X50 metres de tots els estils i els dos relleus mixtes de 8X50 metres estils i 8X50 metres lliures.
Els joves nedadors van haver de mostrar les seves aptituds en les proves de velocitat tant de 50 metres com de 100 metres.
Aquest fet va afavorir que tots els nedadors nedessin amb molta ambició, conscients que un bon resultat els apropava a les ansiades medalles.
La competició tant en la sessió matinal com també en la sessió de tarda va ser molt amena i va passar amb rapidesa com a conseqüència de la realització d'aquestes proves curtes de durada reduïda cadascuna d'elles.
Pel que fa als interessos olotins es van assolir un total de 22 noves millors marques personals, i aquest fet va portar a recollir un grapat de medalles tant en les proves individuals com també en les proves per equips. En total es van aconseguir 11 medalles de diferents colors, 5 de les quals van ser en els relleus i les 6 restants en les proves individuals. També es van aconseguir un total de 18 diplomes acreditatius d'haver assolit fins a una vuitena posició en cadascuna de les proves competides.

Resum medaller proves individuals:

  • Robert Zoitanu aconsegueix la medalla de Plata amb la seva segona posició en la prova de 100 metres Papallona.
  • Aina Arrebola medalla de Plata en la prova de 100 metres Papallona.
  • Núria Margui medalla de Plata per la segona posició en la prova de 100 metres Esquena.
  • Roland Macias medalla de Plata en la prova de 100 metres Esquena.
  • Miriam Chibani medalla de Bronze en la prova de 50 metres Esquena.
  • Pol Espuche medalla de Plata en la prova de 50 metres Lliures.


Resum del medaller en les proves per equips:

  • Es van aconseguir dues medalles d'Or en els relleus de 8X50 lliures mixtes i 4X50 Esquena Femení.
  • Tres medalles de Plata per els relleus de 4X50 Esquena masculí, 4X50 Lliures Mascuí i 4X50 Papallona Femení.
  •  

Després de la competició els joves valors olotins van marxar de Girona amb un grapat de medalles i també de diplomes.

Felicitats a tots els participants!!!

L'equip olotí va estar compost pels següents nedadors:
Roland Macias, Robert Zoitanu, Laia Sala, Júlia Morera, Gemma Surroca, Núria Margui, Aina Arrebola, Pol Espuche, Queralt Pons, Abril Coma, Marc Gifreu, Ferran Planella, Martina Moliné, Berta Teixidor, Aina Planas, Marta Sidera, Miriam Chibani, Nil Roig, Ona Pontano i Jana Calafell.