El rànquing històric de la secció de natació s’actualitza amb més d’una vintena de noves marques - Club Natació Olot

Natació

El rànquing històric de la secció de natació s’actualitza amb més d’una vintena de noves marques

Aquesta setmana, a pocs dies abans de finalitzar temporada, la secció de natació ha actualitzat el rànquing històric d’aquesta. El rànquing compta amb els resultats de la temporada 2019-2020, en què s’han aconseguit més d’una vintena de noves marques obtingudes amb molta dedicació i esforç durant les competicions en què s’ha participat.

Cal esmentar que els resultats obtinguts en aquest període han estat marcats per les afectacions inèdites de la pandèmia del coronavirus. La COVID-19 ha fet que, a diferència d’altres anys, les competicions se suspenguessin a partir del mes de març, amb l’expansió de la pandèmia pel territori català i espanyol. D’aquesta manera han quedat per realitzar quasi mig any de competicions en què es podien haver sumat més marques i resultats profitosos per la secció i el Club. Tot i això, aquesta vintena de nous resultats dins del top 5 del rànquing històric del Club assenyalen un bon nivell dels esportistes.

Diego Méndez, director tècnic i primer entrenador de la secció de natació, destaca que els resultats són positius, ja que la dedicació dels nedadors i nedadores els ha permès obtenir bons números en una temporada atípica i complexa per a tothom. Finalment, creu que hi ha bastant marge per a la millora, amb una possible tornada de la normalitat per la vinent temporada de competicions.

11 d'agost de 2020