Els nedadors del CN Olot estrenen la temporada participant en la 78a Travessia de l’Estany de Banyoles amb una gran participació - Club Natació Olot

Natació

Els nedadors del CN Olot estrenen la temporada participant en la 78a Travessia de l’Estany de Banyoles amb una gran participació

Aquest passat 18 de setembre va ser el tret de sortida per als nedadors i nedadores de la secció de natació del Club. Tots ells es van desplaçar fins a la capital del Pla de l'Estany per prendre part en la 78a edició de la consagrada Travessia de l’Estany de Banyoles. En general, bona part de les categories van participar en aquesta prova de llarga distància que va tenir lloc a l’estany, nedant tots ells diferents distàncies (400 m, 1000 m o llarga de punta a punta de l’estany amb 2100 m) segons cada categoria.

Com és habitual, les sortides van ser bastant multitudinàries i tothom va llençar-se a l’aigua amb moltes ganes d’estrenar la nova temporada. Els nostres nedadors ho van donar tot a l’aigua, i estem molt contents de començar un nou any tots plegats. Toca anar preparant-se i agafant forces perquè la temporada tot just acaba de començar. El pròxim 24 de setembre arribarà el moment de participar en un nou trofeu, organitzat a Torelló pel recentment creat Club Atlètic Torelló.

 

 

78a TRAVESSIA DE L'ESTANY DE BANYOLES

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

Clara Aulinas

 • 34a posició en la travessia de llarga distància de 2100 m
   

Júlia Coll

 • 35a posició en la travessia de llarga distància de 2100 m
   

Marc Gifreu

 • 75a posició en la travessia de llarga distància de 2100 m
   

Ian Espuña

 • 23a posició en la travessia de llarga distància de 1000 m
   

Guillem Carrera

 • 5a posició en la travessia de llarga distància de 400 m

 

Pel Club Natació Olot han participat: Guillem Carrera, Pol Hernández, Ada Buxò, Clàudia Velasco, Clara Morera, Fiona Morell, Aniol Vidal, Ian Espuña, Júlia Coll, Mar Busquets, Anna Vegas, Gemma Surroca, Núria Marguí, Helena Martínez, Mariane Ahumada, Emma Lobato, Anna Sidera, Marta Sidera, Berta Nicolau, Arnau Carrera, Guillem Hernández, Núria Gifreu, Nuria Pons, Júlia Morera, Oriol Martin, Marc Gifreu, Pau Pagès, Clara Aulinas, Joan Masó i Josep Balcells.

 

19 de setembre de 2022