Els joves nedadors alevins destaquen en els relleus 4x50 en la 5a jornada de la lliga a Olot - Club Natació Olot

Natació

Els joves nedadors alevins destaquen en els relleus 4x50 en la 5a jornada de la lliga a Olot

Aquest cap de setmana, la piscina de competició del CN Olot va ser l'escenari de la cinquena edició de la lliga catalana alevina. En aquesta jornada, els joves nedadors van competir les proves de 200m papallona, 200m esquena, 1500m lliures (per als nedadors nascuts el 2011) i el relleu 4x50m estils, en què van posar a prova les seves habilitats i a l’aigua.

Tot i la complexitat d'aquestes proves, els nostres joves nedadors i nedadores van donar-ho tot a la piscina, demostrant una gran dedicació.  Entre els resultats a destacar trobem: El primer lloc en la prova de relleu 4x50m femení, demostrant la força i la coordinació de les nostres nedadores. La segona posició en el relleu 4x50m masculí, on els nostres esportistes van mostrar una gran capacitat de treball en equip. Enhorabona a tots els participants per una nova jornada d’esport i natació a casa. Ara toca continuar mirant cap endavant i preparar les següents competicions amb tanta o més energia com fins ara.
 

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

CN Olot:
  • 1a posició: 4x50m femenins
  • 2a posició: 4x50m masculins


Pel Club Natació Olot van participar: Ada Buxó, Judit Canteli, Guillem Carrera, Guillem Costa, Amat Danés, Ian Espuña, Elsa Expósito, Pol Hernández, Fiona Morell, Cesc Pérez, Júlia Tendero i Aniol Vidal.

 

5 de març de 2024