Els alevins del Club Natació Olot aconsegueixen bons resultats durant la 5a jornada de la lliga - Club Natació Olot

Natació

Els alevins del Club Natació Olot aconsegueixen bons resultats durant la 5a jornada de la lliga

Els nedadors i nedadores de l'equip aleví del Club Natació Olot van participar en la 5a jornada de la lliga, a les instal·lacions del Club Natació Vic-etb. Es van començar a disputar les diferents proves puntuables per tal d'establir el rànquing definitiu de cara als campionats d'estiu. La novetat enguany és que el rànquing d'estiu canvia de format i passa a ser per punts de les diferents proves competides. Fet que implica un augment de la importància de totes i cadascuna de les proves disputades pels esportistes.

Els nedadors i nedadores van disputar les següents proves: 400 metres estils, 400 metres lliures, 100 metres papallona i lliures, 200 metres braça i els relleus de 4x200 metres lliures. En primer lloc es va afrontar la prova llarga d’estils, i per alguns dels nedadors era la primera vegada que la disputaven, i tot i aquests condicionants, es van aconseguir bones sensacions i bon rendiment. Les següents proves van quedar condicionades per l’esforç efectuat d’altres proves, tot i això, es va aconseguir un bon rendiment dels joves nedadors, tant en les proves de 100 metres com en la prova de braça. Per finalitzar la competició es va participar en la prova de relleus de 4x200 metres lliures, aconseguint una bona segona posició final.

 

Pel Club Natació Olot van participar: Mariane Ahumada, Nina Roig, Helena Martínez, Júlia Coll, Mar Busquets, Georgina Moreno,  Anna Vegas, Joel Bassagañas, Pol Espuche, Emma Lobato, Núria Gifreu, i Pol Quintana.