Els nedadors del CN Olot brillen en el 46è Trofeu Mercat del Ram gràcies a als seus resultats a l’aigua - Club Natació Olot

Natació

Els nedadors del CN Olot brillen en el 46è Trofeu Mercat del Ram gràcies a als seus resultats a l’aigua

El passat dissabte 6 d’abril va tenir lloc la 46a edició del Trofeu Mercat del Ram-Memorial Tomàs Domínguez a Vic. Aquesta és la segona edició en què el trofeu porta el nom de l’exentrenador del CN Vic-ETB i del CN Olot que ens va deixar sobtadament l’octubre de 2022. Els nedadors i nedadores de les categories més experimentades, la júnior, infantil i absoluta hi van prendre part, assolint uns resultats molt destacats durant la seva participació en les diferents proves. 

Blanca Codony, Núria Pons, Berta Santos i Oriol Martín van ser els esportistes més destacats, que gràcies a les seves actuacions a l’aigua van penjar-se diverses medalles al podi. Enhorabona a tothom i continuem nedant en aquesta segona volta de la temporada.

 

 

46è TROFEU MERCAT DEL RAM DE VIC (MEMORIAL TOMÀS DOMÍNGUEZ)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

Berta Santos
  • Medalla de plata en 100m papallona
  • Medalla de plata en 100m crol
Oriol Martin
  • Medalla de bronze en 100m braça
Blanca Codony
  • Medalla d’or en 100m crol
Núria Pons
  • Medalla d’or en 100 m esquena
Mariane Ahumada, Anna Vegas, Berta Santos i Blanca Codony
  • 4a posició en el relleu 4x50m estils
     

Pel Club Natació Olot van participar: Mariane Ahumada, Mar Busquets, Arnau Carrera, Blanca Codony, Júlia Coll, Berta Colomer, Pol Espuche, Núria Gifreu, Guillem Hernández, Joan Hernando, Queralt Jorquera, Emma Lobato, Oriol Martín, Berta Nicolau, Núria Pons, Vanna Vegas i Oriol Viñolas.

 

9 d'abril de 2024