30 millors marques personals en la 3a jornada de lliga infantil celebrada a Lloret de Mar - Club Natació Olot

Natació

Aquest passat dissabte, 11 de gener, es va celebrar a Lloret de Mar la tercera jornada de la lliga infantil i presa de temps, coincidint amb la primera competició del nou any 2020.

El Club Natació Olot hi va competir amb un total de 16 esportistes de les categories infantil, júnior i absoluta. Els resultats van ser positius, ja que encara ens trobem en època d'entrenaments, en què els nedadors busquen arribar al seu màxim nivell. Els nostres nedadors i nedadores van aconseguir més de 30 millors marques personals, que sens dubte ajuden a sumar per arribar als objectius de classificar-se en un bon lloc per a la Copa catalana infantil o bé classificar-se per a Campionats de Catalunya.

A més, els equips de relleus van aconseguir una 3a posició en els 4x50 metres lliures masculins, en una prova molt disputada fins als últims metres. En la categoria femenina, es va aconseguir un 4t lloc en la prova de 4x50 metres estils.