El CN Olot i els seus nedadors tornen a participar en el Trofeu Ciutat d’Eivissa a les Illes Balears - Club Natació Olot

Natació

El CN Olot i els seus nedadors tornen a participar en el Trofeu Ciutat d’Eivissa a les Illes Balears

Els nedadors benjamins, alevins i infantils de la secció de natació van participar els dies 23 i 24 d’abril, després de dos anys sense organitzar-se per afectacions de la pandèmia, en el XXXIV Trofeu Ciutat d’Eivissa a les Illes Balears. Aquesta és una jornada tradicional, que compta amb més de trenta anys d’antiguitat, en què els nostres nedadors els agrada prendre part.

Enguany, la competició va comptar amb més de 300 nedadors a les piscines del Club Natació Eivissa. El CN Olot va competir-hi amb quasi una trentena d’esportistes, aconseguint molt bons resultats i, quasi la gran majoria, millorant les seves millors marques personals. Volem donar l’enhorabona als més petits i joves de la secció, ja que van millorant dia rere dia i pel seu compromís amb la natació. Estem orgullosos de tots vosaltres i desitgem que passéssiu uns grans dies competint i visitant Eivissa.


Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

Guillem Carrera

  • Bronze en 50 m papallona iniciació masculins

 

Ian Espuña

  • Plata en 50 m braça benjamins masculins

 

Joan Hernando

  • Bronze en 50 m esquena masculins

 

Núria Pons

  • Plata en 100 m esquena femenins

 

Equip de relleus

  • Joan Hernando, Ian Espuña, Guillem Carrera i Aniol Vidal: Plata en 4x50 m lliures benjamins masculins
  • Ian Espuña, Joan Hernando, Guillem Carrera, Amat Danés: Bronze en 4x50 m estils

 

Pel Club Natació Olot han participat: Marianne Ahumada, Mar Busquets, Arnau Carrera, Guillem Carrera, Júlia Coll, Berta Colomer, Guillem Costa, Amat Danés, Ian Espuña, Núria Gifreu, Guillem Hernández, Pol Hernández, Joan Hernando, Queralt Jorquera, Emma Lobato, Oriol Martín, Georgina Moreno, Clara Morera, Berta Nicolau, Pau Pagès, Núria Pons, Berta Santos, Anna Sidera, Jan Triadú, Anna Vegas, Clàudia Velasco, Aniol Vidal i Oriol Viñolas.

 

25 d'abril de 2022