El CN Olot aplega centenars de persones en el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple d'enguany - Club Natació Olot

Últimes Notícies

El CN Olot aplega centenars de persones en el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple d'enguany

Olot, 8 de juliol de 2018

Aquest diumenge el Club Natació Olot es va sumar un any més a una iniciativa solidària juntament amb altres 600 piscines i clubs de natació d'arreu de Catalunya. Es tracta de la 25a edició del 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple', en què tothom que era a les instal·lacions del CNO es va llançar a l'aigua al mateix moment, a les 12.30 h del migdia i després d'un compte enrere en què tothom va participar. Aquesta campanya està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Mar Roca, regidora d'esports de l'ajuntament d'Olot va participar activament un any més en aquesta convocatòria popular solidaria.

També cal destacar l'actuació de voluntàries de l'associació FEM, que van organitzar la venda de marxandatge (gorres, tovalloles, samarretes, etc.) amb tanta bona acollida dels socis i usuaris del CNO, que al migdia ja s'havien esgotat les existències.

Com cada any, tota la recaptació de les entrades de bany d'aquesta diada al Club, seran donades íntegrament a l'associació de l'Esclerosi Múltiple.