Últimes Notícies

El 8 de juliol, Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

El 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' està d'aniversari: aquest estiu farà 25 anys. El Mulla't se celebrarà el diumenge 8 de juliol i serà molt especial. D'una banda, per celebrar l'aniversari el dissenyador Xavier Mariscal, que va ser l'autor del cartell de la primera edició, ha dissenyat també la imatge d'aquest any.  Mariscal ha optat per un traçat desenfadat, fresc i divertit tal com pretén ser el Mulla't, que vol concienciar la població d'una malaltia crònica i neurodegenerativa fent un salt a l'aigua lúdic i participatiu. A la imatge hi apareixen diferents personatges que representen, sempre de forma simpàtica, les persones que es mullen.

Un any més el Club Natació Olot participa en aquesta diada solidària, i diumenge 8 de juliol a les instal·lacions del Club, tothom que ho desitgi podrà gaudir d'una "remullada solidària" i també adquirir merchandising per recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple.

Recordar que el CN Olot lliurarà la recaptació integra de les entrades de bany venudes durant tota la jornada a la Fundació Esclerosi Múltiple.

T'hi esperem !!!

 

Web oficial de la fundació