19a Mitja Marató de la Garrotxa - Club Natació Olot

Triatló

19a Mitja Marató de la Garrotxa

Una causa solidària

El proper diumenge 14 d'abril de 2013, a partir de les 10 del matí, se celebrarà la dinovena edició de la Mitja Marató de la Garrotxa - Memorial Josep Abulí organitzada pel Club Natació Olot (CNO), una prova que, al llarg dels anys, ha assolit un prestigi enorme per la seva excel·lent organització, per la bellesa del recorregut i pel particular regal amb què s'obsequia a tots els participants: un pernil. El circuit, que comença i acaba a les instal·lacions del CNO, transcorre per la part nord de la Vall d'en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d'on es pot gaudir d'unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm. La ciutat d'Olot, com no podia ser d'una altra manera, també és un escenari privilegiat de la prova, tant a l'anada com a la tornada. La participació a la Mitja Marató de la Garrotxa ha anat en augment any rere any, fins a assolir uns quants centenars d'inscripcions en les darreres edicions.

La novetat d'enguany és que un euro del cost de cada inscripció anirà en benefici de l'ONG Intermon Oxfam, que prova de millorar la vida de les poblacions del tercer món. Intermon Oxfam organitza una prova atlètica solidària per recpatar fons, la Trailwalker, amb sortida a Olot i arribada a Sant Feliu de Guíxols. Enguany se celebrarà el 20 i 21 d'abril. 

 
 

 

Perfil 

La distància total de la Mitja Marató de la Garrotxa és de 21.097 metres.

Si voleu consultar el perfil altimètric de la prova, feu clic aquí

 

Recorregut 

Consulta el recorregut de la Mitja Marató per Google Maps.

Si voleu consultar el trajecte de la prova, feu clic aquí

 

Reglament 

Si voleu consultar el reglament de la prova, feu clic aquí 

 

Fer inscripció 

Les inscripcions s'han de fer per Internet, des de la pàgina del Club Natació Olot, seguint l'enllaç que trobareu sota aquestes línies. L'enllaç ja està actiu.

Si voleu accedir a la pàgina d'inscripcions, feu clic aquí