Resultats irregulars pels nedadors del CN Olot en el Trofeu del Ram de Vic - Club Natació Olot

Natació

Resultats irregulars pels nedadors del CN Olot en el Trofeu del Ram de Vic

Vic, 7 d'abril de 2018

L'equip infantil, júnior i absolut del club es va desplaçar dissabte passat el matí a la capital d'Osona, per participar en la tercera reunió del Circuit DS Girosona de trofeus de natació corresponent al trofeu Mercat del Ram de Vic.
La competició es va desenvolupar en sessió matinal i va estar composta per les proves de 100 metres dels 4 estils, les proves de 200 metres dels 4 estils i també d'estils, i la prova de velocitat de l'estil d'esquena de 50 metres. Pel que fa a les proves per equips es va competir en els relleus de 4 X 50 lliures tant en categoria femenina com en categoria masculina.
Pel que fa als resultats obtinguts pels interessos olotins, podríem resumir la competició com a força irregular, ja que si bé és veritat que es van aconseguir algunes bones marques amb la conseqüent MMP, en general va costar entrar en dinàmica competitiva i els registres que s'assolien quedaven una mica allunyats de les millors marques acreditades prèvies a la competició.

Els resultats més destacables van ser els següents:
La medalla de Bronze obtinguda per la Nur Masoliver, en la prova de 100 metres Papallona.
La medalla de Plata obtinguda per en Gerard Marti, en la prova de 100 metres Braça.