Matinal de waterpolo per homenatjar a Lluís Masberenguer - Club Natació Olot

Waterpolo

Matinal de waterpolo per homenatjar a Lluís Masberenguer

El passat diumenge 7 d’octubre es va fer un homenatge a Lluís Masberenguer i Masberenguer, que ens va deixar fa un any, i que havia sigut nedador, jugador, entrenador i cap de secció del GEIEG, així com àrbitre i delegat territorial de la Federació Catalana de Natació.

L’homenatge es va realitzar a la piscina del GEIEG Sant Ponç, on es va jugar un partit entre exjugadors i jugadores de tota la província: dues parts les van jugar les noies, i dues més els nois.

Seguidament es va jugar un partit pel tercer i quart lloc de la Copa Catalana Femenina entre el Club Esportiu Mediterrani i el Centre Natació Mataró.

Un cop finalitzats els partits, es va fer l’homenatge a Lluís Masberenguer a la Sala Fitness de les instal·lacions. Un acte curt però emotiu, que va comptar amb la presència de diferents jugadors del CN Olot, i de la presidenta del mateix club, Gemma Soy.

En acabar, es va jugar un partit entre la Selecció de Girona i la Selecció Catalana de Waterpolo, on aquesta comptava amb els jugadors en actiu del CNO: Arnau Abel, Marc Coma i Arnau Casadevall. A la banqueta, dirigint l’equip provincial, hi havia en Ferran Plana, i a l’aigua els exjugadors olotins Blai Mallarach, Gerard Reixach i Miquel Gasulla. El resultat final va ser de 7-10, amb la victòria a favor de la Selecció Catalana.

Seguidament, i per concloure la matinal de waterpolo, van jugar la Final de la Copa Catalana el CN Sabadell i el CN Sant Andreu, amb un empat final a 8 gols. Finalment les vallesanes van aconseguir la victòria en el llançament de penals.