Tennis

Jornada final del rànquing de tennis passada per aigua

Olot, 5 de maig de 2018

Aquest dissabte al matí, les pistes de tennis del CNO va acollir la jornada final de Rànquing de Tennis de tardor / hivern del Club.

Amb un cel amenaçant, a primera hora del matí es va iniciar la ronda final de partits del rànquing d'aquesta temporada, la pluja va respectar gran part de la matinal però a falta de pocs partits per finalitzar-la, l'amenaça de pluja es va convertir en un ruixat que va ser suficient per suspendre els jocs restants.

Finalitzats la gran majoria de partits programats, es va iniciar l'acte de lliurament de trofeus, procedint primer a lliurar els trofeus dels tornejos socials de la temporada 2017, i un cop finalitzada aquesta primera ronda de recollida de premis, iniciar l'acte on els primers i segons classificats de cada grup del rànquing van poder recollir el seu trofeu i el seu premi en forma de material esportiu de la marca HEAD, que de la mà de la botiga Base Font Esports d'Olot, són els nous patrocinadors de la secció de tennis del CNO. Per finalitzar, res millor que gaudir d'un variat pica-pica organitzat al bar del Club.

El CNO vol agrair a tots els tenistes que han participat en aquesta edició i engrescar-los a seguir-ho fent per exemple en el nou rànquing actiu, que estarà disponible a partir del 25 de maig amb el començament dels primers "reptes".

 

La classificació final de cada grup ha quedat de següent manera:

Grup 1r classificat 2n classificat
1 Xevi Prat Joan Marc Fajula
2 Xevi Jordà Joan Picart
3 Carlos Belmonte Martí Sala
4 Malak Abarkane Ivet Prat
5 Pau Picart Joan Rispau
6 Roger Prat Joan Martín