11 medalles pels màsters de natació al Campionat de Catalunya - Club Natació Olot

Natació

11 medalles pels màsters de natació al Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Campionat de Catalunya OPEN Màster de Natació al CE Mediterrani amb un èxit absolut tant de participació com de resultats.

6 nedadors màsters del Club Natació Olot hi van participar: Josep Balcells, Jesús Casanova, Vanessa Aguilera, Gemma Soy, Joan Moli i Jordi Teixidor. Els resultats van ser excel·lents, ja que van millorar forces marques en les proves disputades, i a més van aconseguir un total d'11 medalles: 4 ors, 3 plates i 4 bronzes.

Els ors van ser per Josep Balcells en tres proves: 50 papallona i 50 i 200 lliures, i l'altre or va ser per Jesús Casanova en els 100 braça. Gemma Soy i Vanessa Aguilera van aconseguir les plates en 100 esquena i 800 lliures respectivament. I els bronzes van ser per: Joan Moli en 100 esquena, Jesús Casanova en 50 papallona i Vanessa Aguilera en 200 lliures.

A més a més, en els relleus masculins els quatre nedadors també van aconseguir pujar el podi: segon lloc en 4x50 lliures masculí i tercer lloc en 4x100 estils masculins.

Enhorabona a tots i a totes!