Marius Mills sisè a la prova de 1500 del Campionat Català d'atletisme de pista sub18 - Club Natació Olot

Atletisme

El C.A. Palafrugell, amb l’autorització de la Federació catalana d' Atletisme, va organitzar el dissabte 18 de maig, a l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, el campionat de Catalunya sub18 en pista a l’aire lliure.

L’atleta sub18, Màrius Mills, recentment incorporat a la disciplina del Club Natació Olot, partia amb la pitjor de les 18 marques classificades en la prova dels 1500 ml del Campionat de Catalunya, i tot i així va aconseguir rebaixar-la 12 segons (4’12’’55) i posicionar-se en 6è lloc. De fet, aquesta era la segona ocasió en què Mills afrontava la prova de mig fons, la primera va ser la que li va permetre la classificació en aquest campionat. Tot i la pluja, Mills va fer molt bon paper, acabant a menys de tres segons del podi, tot just en el seu segon intent als 1500 ml.