Lliurament del premi a la guanyadora de la 3a edició del concurs de disseny del cartell de la Tossols-Basil - Club Natació Olot

Natació

Lliurament del premi a la guanyadora de la 3a edició del concurs de disseny del cartell de la Tossols-Basil

Olot, 27 de juliol de 2017

Avui a 2/4 de 10 del matí s'ha celebrat l'acte de lliurament del premi a la guanyadora del 3r concurs de disseny del cartell de la Travessia Tossols-Basil.

De totes les propostes rebudes, membres de la junta, el gerent i el responsable de comunicació del Club Natació Olot varen escollir com ha disseny guanyador, el presentat per Elisabet Vallmajó, que va presentar una proposta alegre i original.

En una cerimònia distesa, la guanyadora ha rebut el xec que l'acredita com guanyadora del premi d'aquest concurs de disseny de mans de la presidenta de l'entitat, la Gemma Soy, moment que han aprofitat per comentar sobre les tècniques de disseny utilitzades en aquesta obra.

Aquest disseny serà utilitzat pel CN Olot per promocionar la 64a edició de la Travessia Tossols-Basil tant en cartells publicitaris, a la web i xarxes socials del club, mitjans de comunicació i com a imatge en les medalles que rebran tots els "finishers" de la travessia d'enguany.

Així doncs, felicitar a la guanyadora pel seu gran disseny i agrair la participació de la resta de finalistes !