3a Lliga Benjamina i 1a Lliga Prebenjamina a Torelló - Club Natació Olot

Natació

3a Lliga Benjamina i 1a Lliga Prebenjamina a Torelló

Aquest dissabte 15 de desembre els més petits de la secció de natació van anar a Torelló per nedar les lligues catalanes pertinents de cada categoria.

Els més petits, els prebenjamins, van nedar les proves de 50 metres lliures i 50 metres braça en proves individuals, i els 4x50 esquena en relleus. Pel que fa a la categoria benjamina, que agrupa els nascuts el 2008 i 2009, van nedar proves de 50 esquena i 100 estils els més joves, i 200 esquena i 200 estils els més grans. I en relleus es van nedar els 4x50 braça.

El repte d’aquesta competició era tancar l’any amb bones sensacions tot i les complicacions de les proves, ja que la majoria era la primera vegada que les nedava en una competició, i els olotins ho van aconseguir. Millorant cada vegada més en la tècnica, els petits de la casa van pujant graons i millorant marques, i això els permetrà tenir una bona base per seguir millorant en la natació. A més, l’esperit d’equip va fer que els nedadors i nedadores s’animessin entre ells i entre tots aconseguissin una bona germanor.

Enhorabona a tots i a seguir treballant!