Els juvenils de waterpolo acaben la temporada en 3a posició - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils de waterpolo acaben la temporada en 3a posició

L’últim partit de la temporada pels juvenils del CN Olot va ser contra el CN Premià, en el partit de tornada del play-off que es juga per determinar la 3a posició a la lliga. Els olotins tenien un avantatge d’un gol en el partit d’anada, per tant, havien de guanyar o empatar el partit a casa seva per guanyar l’eliminatòria. Òbviament, l’equip va sortir a guanyar el partit però va acabar empatant a 13 gols, marcador que els valia per sortir vencedors del play-off.

El partit va ser molt igualat en tot moment. El Premià recuperava el seu màxim anotador però va durar ben poc a l’aigua, ja que una discussió amb l’àrbitre va fer que quedés fora del partit al 1r quart. Aquest parcial va acabar amb un 4-4 a l’electrònic. En el segon quart es van veure menys gols però també va acabar en empat. Un 6-6 al descans i tot per decidir.

El tercer quart va tornar a ser plegat de gols i un 3-4 va fer que s’encarés l’última part amb el Premià un gol per sobre, que significava que l’eliminatòria estava empatada. Els visitants van aconseguir posar-se dos gols per sobre, primer moment en què l’Olot estava perdent el play-off però dos gols finals van posar l’empat a 13 i el Premià no va ser capaç d’anotar en el seu últim atac. Els de la Garrotxa van aguantar la possessió i van aconseguir la 3a posició en una temporada molt lluitada i disputada.

Molt bona feina dels olotins que tanquen una bona temporada. Felicitats!

Parcials: 4-4 / 2-2 / 3-4 / 4-3. Resultat final: 13-13.

Van jugar i anotar pel CN Olot: F. Planella (p), E. Luque, J. González, A. Casadevall (6),  M. Alabau (4), M. Coma (2), I. Aguilera (1), J. Coma, G. Ghica, B. Vila, G. Currius (p).