Victòria ajustada contra el Premià pels juvenils de waterpolo - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria ajustada contra el Premià pels juvenils de waterpolo

Segon partit en poques setmanes a la piscina del CN Premià pels juvenils de waterpolo del CNO. Aquest cop va ser el primer del doble enfrontament que tindran amb ells per aconseguir la 3a posició. L’últim partit els olotins el van guanyar de 4 gols, una jornada que va ser molt renyida i es va decidir tot al final. Aquest cop el partit també va ser igualat, però finalment van aconseguir una victòria d’11-12.

El partit començà favorable als d’Olot, que van guanyar el primer parcial per 1-3, destacant les bones intervencions del porter olotí i l’efectivitat en atac. El segon quart va ser més igualat i 3 gols per a cada equip van deixar un marcador a la mitja part de 4-6. L’Olot, just d’efectius, va jugar amb una gran intensitat, malgrat el cansament que suposa portar pocs jugadors de recanvi.

El tercer quart va tenir la mateixa dinàmica, però aquí els de casa van aconseguir anotar un gol més que els de la Garrotxa i van deixar el partit només amb un gol a favor dels nostres. Quedava una part i el partit estava completament obert. En un moment del tercer període els de Premià van aconseguir empatar el partit, cosa que feia que cada gol valgués or.

En l’últim quart els olotins van aconseguir mantenir l’avantatge al marcador, i fins i tot quan faltava menys d’un minut guanyaven de dos gols. Però va ser en l’última jugada que els de casa van anotar un gol, aconseguint quedar per darrere dels olotins però només per un encert menys. Una victòria molt ajustada que els olotins hauran de defensar en el partit de tornada a Olot.

Molt bona actitud per part dels juvenils, demostrant que poden plantar cara a qualsevol equip de la lliga.