Natació

Els joves nedadors olotins van participar dissabte passat a casa en la 5a jornada de la lliga catalana

Olot, dissabte 3 de febrer de 2018

Aquesta nova data competitiva es presentava força complicada, ja que el calendari ha volgut que coincidissin dues proves de mitja distància en els estils de papallona i braça.
Aquest fet va provocar que no tots els nedadors competissin en les dues proves, tot i això, tots els nedadors que van participar en la complicada prova de papallona la van defensar amb moltes garanties i van obtenir molt bons resultats però sobretot, molt bones sensacions i es van adonar que estan perfectament preparats per afrontar aquest tipus de reptes.
La prova de braça sí que va ser per a tots els nedadors i es van obtenir un gran ventall de sensacions i els resultats van ser força positius. Sé que és veritat que pel que fa a aspectes tècnics d'aquests estils simultanis, s'ha de seguir treballant a consciència per tal d'anar polint aquells detalls que poden permetre fer un gran salt de qualitat.
S'ha de comentar que pel que fa a resultats, es van obtenir un grapat de millors marques personals.
En la prova de relleus es va participar i competir en dos relleus femenins i un de masculí de 4X50 estils.

L'equip aleví olotí va estar compost pels següents nedadors:
Miriam Chibani, Ariadna Piqueras, Martina Moliné, Abril Coma, Núria Marguí, laia Sala, Carla Gonzalez, Marta Sidera, Júlia Morera, Gemma Surroca, Queralt Pons, Aina Arrebola, Jana Calafell, Mónica Reges, Berta Teixidor, Pol Espuche, Marc Gifreu, Ferran Planella i Robert Zoitanu.