Natació

Els alevins de natació del CNO participen en la 3a jornada de lliga a Riembau

Plataja d'Aro, dissabte 2 de Desembre.

Els nedadors de la categoria alevina del CN Olot van participar dissabte passat a la tarda a la tercera jornada de lliga que es va desenvolupar a les instal·lacions del Riembau.
El calendari d'aquesta tercera reunió de la temporada va permetre veure les evolucions dels joves nedadors en les proves de 200 metres estils i també en la prova de 200 metres lliures.
Pel que fa a les proves per equips es va participar en els relleus de 4 X 50 esquena tant masculí com femení.
Pel que fa a les sensacions mostrades, es van observar millores molt destacables sobretot en la prova puntuable pels Campionats de Catalunya d'hivern, on es van aconseguir millores respecte a l'anterior vegada que es va nedar que va ser a l'octubre. Això implica que l'esforç que s'està fent en el dia a dia s'està assimilant i provoca millores significatives i molt positives.
En la prova dels 200 lliures també es van veure molt bons resultats, tot i aconseguir registres que milloraven els anteriors aconseguits, es va pagar una miqueta l'esforç i també els nervis passats en la prova de 200 estils.
Per acabar la sessió, es van guanyar els dos relleus d'estil esquena.
En resum, bones sensacions que ressalten la bona línia de treball i remarquen que la progressió està sent més que positiva.

L'equip aleví olotí va estar compost pels següents nedadors:
Miriam Chibani, Ariadna Piqueras, Ona Pontano, Martina Moliné, Abril Coma, Núria Marguí, laia Sala, Carla Gonzalez, Marta Sidera, Aina Planas, Júlia Morera, Gemma Surroca, Queralt Pons, Aina Arrebola, Mónica Reges, Berta Teixidor, Martí Coderch, Pol Espuche, Nil Roig, Marc Gifreu, Roland Macias, Ferran Planella i Robert Zoitanu.