Els germans Roig a la 95a cursa Jean Bouin de Barcelona - Club Natació Olot

Atletisme

Els germans Roig a la 95a cursa Jean Bouin de Barcelona

Aquest diumenge 25 de novembre s’ha disputat la 95a cursa Jean Bouin a Barcelona, la mítica prova internacional d’atletisme. La Jean Bouin que es corre des del 1920, és una de les primeres curses d’asfalt/ciutat d’Europa i, en realitzar-se en tot el país. La prova és la clàssica de l’atletisme amateur i professional, com a desafiament esportiu de la història de l’Atletisme a Catalunya.

Tal com la temporada passada, els germans Roig van prendre part en la sortida de les diferents proves. La Nina, en categoria sub14, va córrer els 1.300 metres amb un temps de 4’50’’, obtinguent així la 55a posició. I en Nil va atrevir-se a afrontar els 5.000 metres de la categoria federada, i ho va fer amb un temps de 20’45’’ i quedant en la 124a posició.