Tennis

Arrenca el Memorial Santi Silvas 2017

Amb la celebració del tradicional sorteig per decidir el quadre de joc, s'ha donat el tret de sortida una any més al Memorial Santi Silvas.

En l'acte que s'ha celebrat avui dimecres 14 de juny a les 18 h a les instal·lacions del CN Olot i que ha comptat amb la participació i els parlaments de l'Alcalde d'Olot Josep M Corominas, la Presidenta del Club Natació Olot Gemma Soy i el president de la fundació en Tommy Robredo, i com mestre de cerimònies ha participat el director tècnic de la secció de tennis del CN Olot, l'Angel Robredo.
Agrair als jugadors, familiars, socis, públic i mitjans de comunicació la seva participació en l'acte que dóna per iniciada una edició més d'aquest important torneig de 
tennis adaptat.

Quadre de joc 18/6/2017

Quadre de joc dobles 18/6/2017

Quadre de joc consolació 18/6/2017

Ordre de joc 18/6/2017

 

 

 

La presència de jugadors de tennis en cadira de rodes motoritzada i una exhibició de tennis per persones amb discapacitat visual. Són dues de les novetats més destacades de l’Open Memorial Santi Silvas 2017 que tindrà lloc del 15 al 18 de juny a les instal·lacions del CN Olot. Sota l’organització de la Fundació Privada Tommy Robredo i coincidint amb el Barcelona Open Banc Sabadell – 65è Trofeu Comte de Godó, aquest migdia, s’ha presentat al Real Club de Tennis Barcelona-1899 la vuitena edició d’aquesta competició que reuneix els 16 millors jugadors de tennis en cadira de rodes del panorama estatal.

A més dels detalls relacionats amb la VIII edició de l'Open Memorial Santi Silvas, competició del màxim nivell nacional de tennis en cadira, Tommy Robredo, president de la Fundació, ha explicat altres compromisos i accions que s'impulsen de la seva entitat. En aquest sentit, el treball conjunt que s'està realitzant amb l'Institut Guttmmann, ajudant amb el tennis a la rehabilitació de pacients, ha estat una de les noves apostes de la Fundació, amb uns resultats molt satisfactoris i amb possibilitats de futurs plans de desenvolupament.

Un altre dels objectius de la Fundació és la sensibilització entre els col·lectius més joves sobre la inclusió. Sens dubte és una gran satisfacció per la Fundació ratificar la consolidació i el gran acolliment del treball realitzat amb alumnes de centres educatius de la Garrotxa, que comparteixen amb jugadors de tennis en cadira unes xerrades sobre discapacitat a les seves escoles, i acudeixen posteriorment al l’Open Memorial Santi Silvas on s'organitza un circuit sobre la discapacitat especialment adaptat per a ells.

De fet, una de les màximes de la Fundació Privada Tommy Robredo, any rera any, és atraure l'interés del públic en general a l'esport adaptat.  Amb aquesta fita, sorgeix la voluntat de créixer en altres àmbits i disciplines esportives. Per aquest motiu, aquest any es comptarà amb la presència de jugadors de tennis en quad i amb una exhibició de tennis per persones amb discapacitat visual.

A la presentació, Tommy Robredo ha estat acompanyat per Albert Agustí, president del RCTB, Sergi Campos, secretari de la Federació Catalana d’Esport Adaptat, David Sanz, director tècnic de tennis en cadira de la RFET i el jugador José Luis Montoya “Peque”.