Lliurament del premi a la guanyadora de la 5a edició del concurs de disseny del cartell de la Tossols-Basil - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Lliurament del premi a la guanyadora de la 5a edició del concurs de disseny del cartell de la Tossols-Basil

Olot, 7 d'agost de 2019

Aquest dimecres s'ha celebrat l'acte de lliurament del premi a la guanyadora del 5è concurs de disseny del cartell de la Travessia Tossols-Basil.

De totes les propostes rebudes, membres de la junta, el gerent i responsable de comunicació del Club Natació Olot varen escollir com ha disseny guanyador, el presentat per la jove d'Olot Lídia del Cid, que ja va guanyar l'edició de l'any passat amb una proposta alegre i original.

En una cerimònia distesa, la guanyadora ha rebut el xec que l'acredita com guanyadora del premi d'aquest concurs de disseny de mans del vicepresident 1r esportiu de l'entitat, moment que han aprofitat per comentar sobre les tècniques de disseny utilitzades en aquesta obra.

Aquest disseny serà utilitzat pel CN Olot per promocionar la 66a edició de la Travessia Tossols-Basil tant en cartells publicitaris, a la web i xarxes socials del club, mitjans de comunicació i com a imatge en les medalles que rebran tots els "finishers" de la travessia d'enguany.

Així doncs, felicitar a la guanyadora pel seu gran disseny i agrair la participació de la resta de finalistes !