Gaspar Senis deixa el seu càrrec després de més de 10 anys com a President de l'entitat - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Gaspar Senis deixa el seu càrrec després de més de 10 anys com a President de l'entitat

Ahir 6 de febrer del 2017 i en darrera reunió de les juntes Directiva i Assessora del CN Olot, en Gaspar Senis que ha estat President de l'entitat des del 2005, va presentar la seva decisió de deixar el càrrec.

Aquesta decisió va ser presa a mitjans del 2015 però en Gaspar va decidir posposar-la fins al 2017 en consideració als projectes socials i esportius que el Club Natació Olot tenia endegats.

La Junta del Club Natació Olot lamentem però comprenem perfectament aquesta decisió, en Gaspar Senis ha estat un bon President amb una importantíssima dedicació i durant aquests més de 10 anys al capdavant de l'entitat, el Club ha viscut grans moments tant en l'àmbit esportiu com social i ha deixat endegats nombrosos projectes que l'actual Junta Directiva, de la mà de la seva nova Presidenta, la Gemma Soy seguiran treballant de valent dia a dia per poder realitzar.

Adjuntem carta personal d'en Gaspar Senis dirigida a tots els socis i a la resta de la gran família que formem el CN Olot.

 

 

Benvolguts socis i sòcies del CNO,

Amb aquestes paraules em vull acomiadar de vosaltres com a President de la nostra estimada entitat i fer-vos  saber que, just avui, tanco una llarga etapa de la meva vida dedicada al Club.

Fa molts anys que vaig entrar a formar part de la Junta Directiva del CNO gràcies a l’Anton Obrador que va convidar-me, l’any 1986, a formar part de la seva candidatura.

Durant tots aquests temps he tingut la sort de formar part de diverses juntes, en algunes simplement com a vocal responsable del tema econòmic i administratiu, altres com a vicepresident i, els darrers onze anys com president, sempre acompanyat de persones que, com jo mateix, hem dedicat gran part del nostre temps lliure a treballar per fer un club cada dia més gran.

Avui podem dir, amb orgull, que la nostra entitat te una posició important en el món social i esportiu i això és gràcies a la gran massa social que té el Club però també a la gran tasca  que han fet durant tots aquests anys els vocals responsables de les seccions esportives, de manteniment, econòmica, social etc. i també de totes les persones que formen part de la plantilla de professionals de la casa, tècnics i monitors esportius, administració, manteniment...  gràcies a tota aquesta gent que fa possible el dia a dia de l’entitat. I també un agraïment especial a totes les persones que formen part de la Junta Assessora del Club que, durant tots aquest anys, ens han donat  consells, suport i ànims per tirar endavant decisions importants.

No vull pas fer ara un balanç del que ha estat la gestió del Club durant els anys que jo he encapçalat l’equip directiu, s’han fet moltes coses i s’han hagut de prendre decisions molt importants. Vull dir solament que s’ha fet  sempre pensant en el millor per a l’entitat.

Ben segur que he tingut  mancances, que moltes coses es podrien haver fet millor, em  queda però la gran satisfacció de poder dir que sempre s’ha actuat amb un sol objectiu: fer un gran Club, en tots els aspectes.

A mitjans del 2015 i després de molts anys de dedicació i conscient que els anys passen per a tots, vaig comunicar als companys de la junta directiva i la junta assessora del Club la meva decisió de deixar el càrrec. Un cop, però, valorats els diversos projectes socials, esportius i de Club que teníem endegats, vaig decidir presentar novament la meva candidatura a les eleccions de l’any passat amb la condició que presentaria la meva renúncia a principis del 2017.

Han estat molts anys de dedicació al Club de manera totalment desinteressada i,  després d’onze anys de President crec, sincera i fermament, que serà bo un relleu amb un equip de persones joves, actives  i molt preparades, encapçalat per l’actual vicepresidenta  Gemma Soy que, sense cap mena de dubte, seran capaces de portar a bon terme els projectes que s’han endegat i que són tan importants per al futur del nostre estimat Club.

Vull acabar donant-vos les gràcies a tots pel vostre suport i demanar-vos també que sapigueu entendre i perdonar les mancances que hagi pogut tenir. Jo ara seré aquí, al Club, com sempre, a jugar a pàdel, a nedar.... a gaudir de les instal·lacions  i d’aquest entorn privilegiat que tenim. Com un soci més que estima el Club i vol el millor per a l’entitat.

Gràcies a tots i fins a sempre.

 

Gaspar Senis

Olot, 6 de febrer de 2017.

 

Descarregar document