El futbol veterà del CNO guanya per 5 a 1 al CP Santa Pau - Club Natació Olot

Futbol

El futbol veterà del CNO guanya per 5 a 1 al CP Santa Pau

Jugat el dijous, 8 de març, als camps del Morrot d'Olot, el CNO aconseguí la sisena victòria de sis partits jugats de la Lliga veterana de futbol 2017 /2018, aquesta vegada amb el Santa Pau de contrincant.

Gols: 2 Pep Picart, 2 Franc Fàbrega i 1 Andreu Romero.

Els primers 45 minuts van acabar amb un 1 a 0 a favor del Santa Pau, una primera part disputada però sense ocasions clares per cap dels dos equips. La segona part fou una altra història, el CNO va dominar el joc i va posar de manifest una gran efectivitat de cara a porta i una gran solvència en defensa, per alguna cosa parlem de l'equip que ha rebut menys gols a la categoria, quatre, i per tant opta al trufeig d'equip menys golejat.

El CNO comparteix el primer lloc de la taula classificatòria amb els Germans Esparch. A veure si l'equip del CNO por lluitar pel títol com la temporada passada en què es van assolir el subcampionat de Lliga i el títol de Copa.

Endavant secció de futbol veterà del CNO!