Futbol

El futbol del CNO segueix imparable

Argelaguer, dissabte 7 d'abril de 2018

CNO 1 Argelaguer CF 0

Una victòria difícil i treballada la del CNO que el manté amb opcions de lluitar per la lliga en la recta final.
El partit s'ha jugat a Argelaguer. El CNO ha portat la iniciativa del joc, sobretot a la primera part i en els darrers 25 minuts. Cal dir que l'Argelaguer ha tingut un penal a favor amb el 0 a 0 que no ha sabut transformar.
Les ocasions clares han estat pel CNO. Tot i que l'ansietat per guanyar ha jugat en contra.
El gol ha arribat en el minut 88, amb tota l'artilleria ofensiva disponible al camp.
El gol d'en Pol Toldrà ha vingut precedit d'una bona jugada de tota la davantera i l'assistència d'en Franc, que sol estar sempre en el lloc adient.
El CNO continua sent l'equip menys golejat: 5 gols.
El dissabte 14, partit decisiu amb l'equip Germans Esparch. Primer classificat contra segon i la lliga en joc!
Ànims CNO. La gran temporada ja és un fet!