Natació

Bons resultats en els fons i estils d'aquest dissabte

El Club Natació Olot arrenca la temporada 17/18 amb la celebració de la primera jornada de fons i estils en la piscina del propi club, en categories infantil, junior i absolut, amb la participació dels clubs de la zona: GEiEG, CN Banyoles, CN Farners, CN Figueres, GE Nautics de Roses i el propi Club Natació Olot.

El CNO va participar amb un total d'11 nedadores (Lara Pazos, Carla Pazos, Berta Vidal, Nur Masoliver, Clara Aulinas, Mar Artola, Laia Martinez, Julia Monells, Berta Güell, Diana Arnoso i Laura Palau) i 7 nedadors (Gerard Marti, Isaac Marti, Alvaro Ruiz, Marti Palma, Marc Romero, Joan Reixach i Lluch Coderch) distribuïts en les proves de 1.500 lliure i 400 estils.

Malgrat no tenir en les nostres files cap especialista en aquest tipus de distàncies, ni ser aquest un objectiu destacat dins del calendari de competicions per a aquesta temporada 17/18, els resultats dels nedadors del CNO han estat més que satisfactoris, obtenint un total de 16 millors marques en piscina curta (25m). Aquests resultats ajudaran sens dubte a seguir creixent i mantenir la motivació i el treball per a properes cites, on l'exigència serà major.