Natació

Els alevins de natació demostren el seu potencial en els fons i estils a Lloret

Lloret de Mar, 19 de maig de 2018

Els nedadors alevins del CNO van participar en la jornada de fons i estils que es va disputar a les instal·lacions del Club Natació Lloret de Mar.

En total van ser 16 integrants de l'equip aleví olotí els que van prendre part en aquesta competició. L'objectiu de la mateixa era aconseguir els millors registres possibles en les proves de 400 metres lliures i en 200 metres estils, per d'aquesta manera poder augmentar les possibilitats de poder entrar en els Campionats de Catalunya d'Estiu que es disputarà a finals de Juny i principis de Juliol a Reus.
Els joves nedadors estaven molt mentalitzats del que s'hi jugaven i van sortir disposats a demostrar el seu nivell començant per la prova llarga de lliures. Una vegada assolida la prova de lliures tocava pensar en la prova completa de 200 estils, i tot i l'esforç efectuat amb anterioritat també es van assolir unes marques molt destacades.

D'aquesta manera, els d'Olot deixaven sobre la taula les seves millors prestacions per enfrontar-se directament contra la resta de nedadors de la seva edat i sexe de la resta de clubs de Catalunya que també van participar en aquesta jornada de fons i estils.
A tall de resum, es van aconseguir un total de 26 noves millors marques personals, del total de 32 proves en les quals es va participar. El que demostra la gran mentalitat competitiva que es va demostrar durant la competició.

L'equip olotí va estar compost pels següents nedadors:
Ariadna Piqueras, Ona Pontano, Abril Coma, Marta Sidera, Miriam Chibani, Gemma Surroca, Júlia Morera, Núria Margui, Aina Arrebola, Pol Espuche, Nil Roig, Robert Zoitanu, Roland Macias, Ferran Planella, Martí Coderch i Marc Gifreu.