El 2020 arriba amb la inauguració del nou gimnàs i la finalització de les millores del Club - Club Natació Olot

Últimes Notícies

El 2020 arriba amb la inauguració del nou gimnàs i la finalització de les millores del Club

El passat dimarts,  7 gener del 2020, es va donar per finalitzada la primera fase del projecte de reforma i ampliació del Club Natació Olot amb la inauguració del nou gimnàs i el seu equipament. Aquest està situat a la primera planta del Club i es tracta d’unes instal·lacions modernes i actuals amb unasala de fitness, 2 sales d’activitats dirigides, sauna, 2 vestuaris estàndards i 2 adaptats i accés amb ascensor.

Les noves instal·lacions del gimnàs permetran als abonats poder treballar i tonificar el seu cos a la nova sala de fitness i musculació, amb maquinària específica per a la treballar la musculació, zona de pes lliure i una zona per a poder practicar estiraments i abdominals. També s’estrenen 2 noves sales d’activitats dirigides amb nou material per als abonats i amb uns equipaments de so i il·luminació moderns que donaran molta més versatilitat i dinamisme a les classes, perquè sempre siguin diferents i amenes. No hi faltaran les activitats dirigides com el cycling, zumba, steps, bodypumps, ioga, pilates, a més de poder augmentar l’oferta actual amb:

  • Steps i tonosteps, en la que es combinarà l’activitat aeròbica amb diferents exercicis i coreografies sobre la plataforma a ritme de la música.
  • STRONG by Zumba, és un entrenament d’alta intensitat al ritme de la música, que combina moviments que treballen amb el pes del mateix cos.
  • Gym sènior, sessions d’exercici físic d’intensitat moderada-baixa amb objectiu principal de mantenir i augmentar la capacitat física i motora, i aconseguir un bon estat físic i mental. Per contrarestar l’envelliment.

Les noves instal·lacions compten amb la voluntat de proporcionar una oferta dinàmica, atractiva i de qualitat  als socis i abonats del Club Natació Olot, que es complementa amb les noves piscines exteriors, sala d’aigües i la recentment estrenada piscina d’ensenyament, en què es fan activitats dirigides d’aquagym i aquahit.

Si encara no sou abonats del gimnàs, només heu de contactar amb les oficines del Club i us proporcionaran tota la informació necessària. Per qualsevol altre dubte, podeu contactar amb la Glòria Fuentes, coordinadora d’activitats dirigides i fitness. fitness@cnolot.cat