Continua en forma amb les classes online en directe a Instagram i YouTube - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Continua en forma amb les classes online en directe a Instagram i YouTube

Que la COVID-19 no trenqui amb la vostra rutina esportiva! Des del Club Natació Olot us demanem que sigueu responsables i seguiu les instruccions de les autoritats, que ens demanen que restem a casa durant l'estat d'alarma declarat pel Govern.

És per això que el nostre equip de fitness ha preparat un pla d’activitats per a vosaltres a través de les xarxes socials d'Instagram i YouTube. 4 dies a la setmana podreu treballar amb tota la intensitat amb la qual ho soleu fer, còmodament i de primera mà amb els nostres professionals. Perquè sigui quina sigui la situació, tingueu el Club Natació Olot amb vosaltres.

Hi haurà dues sessions, repartides a les 11 del matí i a les 6 de la tarda (Excepte el dimarts que només hi haurà classe al matí).

 

PROGRAMACIÓ

  • Dilluns: 11 a 12 h Tonificació --- 18 a 19 h Pilates
  • Dimarts: 11 a 12 h Zumba
  • Dimecres: 11 a 12 Pilates --- 18 a 19 h GAC (Glutis Abdominals Cames)
  • Divendres: 11 a 12 h Tonificació / GAC (Glutis Abdominals Cames) --- 18 a 19 h Estiraments
     

Finalment, us recordem que tots els abonats i abonades del gimnàs i les activitats dirigides tenen a la seva disposició l’aplicació per a smartphone Virtuagym. Una aplicació amb rutines esportives per a treballar còmodament al vostre ritme i escollint quin tipus d’entrenament preferiu: treball de massa muscular, treball d’alta intensitat, perdre pes o manteniment. Una gran manera per a poder dissenyar el vostre entrenament personalitzat i al vostre ritme.

Si encara no hi tens accés, contacta amb el personal de fitness al correu fitness@cnolot.cat