Últimes Notícies

Fantàstic inici del programa FITJOVE

Avui s'ha donat el tret de sortida a les instal·lacions del CN Olot la 1a edició del programa FITJOVE a Olot, el primer grup a participar en aquest interessant programa han estat els alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Cor de Maria d'Olot.

El programa FITJOVE és un programa de promoció d'exercici físic en l'adolescència, promogut per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), i el Consell Català de l'Esport (CCE), de la Generalitat de Catalunya amb la coordinació tècnica de la Fundació Esportsalus i acollit a Olot pel CN Olot.

Amb un fantàstic ambient entre els participants i els monitors, s'han anat desenvolupant les diverses activitats programades per aquesta 1a matinal que s'ha iniciat amb una petita presentació de tot el contingut d'aquest pla, per iniciar l'activitat física amb sessions de BodyTono i BodyCamp, fent posteriorment una pausa per esmorzar i recuperar forces, seguidament s'ha fet una visita a les instal·lacions del CNO per continuar amb l'activitat física amb una sessió d'Strong i una de Zumba, i per acabar, s'ha fet una petita xerrada i recollida d'opinions entre tots els participants.

Pel que s'ha pogut veure i viure, els joves participants en aquesta 1a matinal del Fitjove han gaudit molt amb les coreografies, els exercicis, la música i l'ambient. També cal destacar que ha estat una molt bona experiència pels monitors de Fitness i activitats dirigides del CN Olot que ja esperen amb impaciència la participació de la resta de centres educatius que ja han confirmat la seva participació.