Tennis

Cap de setmana replè d’eliminatòries de la Lliga Catalana de tennis

Aquests dies 24 i 25 de novembre han estat ben carregats d’eliminatòries pels diversos equips del CN Olot. Els partits van començar dissabte al matí a les instal·lacions del CN Olot. El primer a jugar va ser l’equip Aleví B, que s’enfrontava al AER Ripollès, i després d’uns partits força igualats, la victòria va ser per l’equip del Ripollès per 4 victòries a 1. Seguidament va saltar a la pista l’equip Aleví A, que va jugar contra el CT Girona. Finalment la victòria va ser per l’equip gironí per 4 a 1.

A la tarda van jugar, també a les instal·lacions del CNO, l’equip Absolut B contra el CT Olot. Després de diversos partits molt disputats, la victòria va caure per l’equip del CT Olot per 4 a 1. Tot i això, el dissabte va acabar bé gràcies a la victòria de l’equip Absolut A contra el CT Lloret, ja que van guanyar per 3 a 2.

Diumenge també va ser una jornada completa de Lliga Catalana. En aquest cas va començar jugant l’equip Aleví Femení, que va caure derrotat contra les alevines del CT Lloret. A les 11 saltava a pista l’equip Absolut Femení, que s’enfrontava, també, al CT Lloret. Després d’una eliminatòria molt igualada, es va acabar amb una derrota local per 3 a 1. Els altres partits del diumenge van ser a les instal·lacions rivals. L’equip Cadet Femení A va jugar a les pistes del GEIEG, i l’eliminatòria va acabar amb empat a 2 després d’un disputat doble final. Per altra banda, l’equip Cadet Femení B va jugar contra el CT Girona, i les olotines van ser derrotades per 4 a 0.

Així doncs, ha estat un cap de setmana replè d’eliminatòries pels equips de tennis del CN Olot, i d’aquestes només els absoluts van aconseguir la victòria. Cal seguir treballant! De cara al següent cap de setmana es jugarà en categoria Infantil.

 

Absolut Femení

 

Absolut Masculí B

 

Aleví Masculí A

 

Aleví Masculí B

 

Aleví Femení