Meritòria 6a posició pels benjamins i prebenjamins en la final de relleus - Club Natació Olot

Natació

Meritòria 6a posició pels benjamins i prebenjamins en la final de relleus

Barcelona, 22 de juny de 2017

Final de relleus, una de les competicions pels més petits de la natació catalana se celebrà aquest dijous a les instal·lacions de les piscines Bernat Picornell. En aquesta final, els nens i nenes participants estan inscrits en proves de relleus en funció de la seva edat i de les seves marques. L'equip del CN Olot hi participà en 10 relleus de 9,10 i 11 anys. Un dia molt intens per la natació de base catalana amb una alta participació de tots els clubs catalans.

Els nedadors del CNO van fer les seves marques, i un meritós 6è lloc en els relleus de 4 x 50 estils de l'any 2007.
Va ser una jornada molt intensa durant tot el dia, on els equips van estar animant-se uns als altres. Felicitats per aquest últim campionat de la categoria benjamina i prebenjamina.