L'infantil de Natació, subcampió de la Copa Catalana del grup C - Club Natació Olot

Natació

L'infantil de Natació, subcampió de la Copa Catalana del grup C

GEIEG (Girona), diumenge 15 de maig de 2015.

Aquest diumenge es va disputar a la piscina de 50 metres del GEIEG la Copa Catalana Infantil del grup C, grup en el qual va quedar enquadrat el CN Olot després de la finalització de la lliga. La c competició va comptar amb la participació de 7 equips; CN Piera, CN Esplugues, CN Sant Sadurní, GEIEG, Atlètic Barceloneta, CE Mediterrani i CN Olot.

Malgrat comptar amb un equip molt just en efectius (4 noies i 4 nois) i no poder cobrir totes les proves del programa, els infantils es van posar com a objectiu ser el més competitiu possible i intentar aconseguir una bona classificació final. Des de la primera prova es va poder veure una gran actitud per part dels olotins i les bones marques s'anaven succeint prova darrere prova, evitant en tot moment qualsevol possibilitat de desqualificació. La victòria en els relleus, en aquesta ocasió 6x50 lliures mixta tancava la competició i donava pas al lliurament de premis als dos primers equips.
El vencedor en aquesta ocasió va ser el CN Piera, i el CN Olot va proclamant-se subcampió.

Bon tancament per tant per a l'equip olotí pel que fa a la lliga i copa, quedant ara com a clars objectius el Campionat de Catalunya i d'Espanya de la categoria.