Bon nivell del CNO a la Final de la Copa Catalana Absoluta - Club Natació Olot

Natació

Bon nivell del CNO a la Final de la Copa Catalana Absoluta

Aquest passat dissabte 25 de maig es va celebrar la final de la Copa Catalana Absoluta al CN l’Hospitalet, on el CN Olot va aconseguir finalitzar primer del grup 2, que equival a un bon 9è lloc en la general.

Els integrants de l’equip del Club Natació Olot van ser: Clara Aulinas, Lídia Huete, Gerard Martí, Álvaro Ruiz, Berta Vidal, Nur Masoliver, Júlia Monells, Laia Martinez, Aina Arrebola, Òscar Saura, Isaac Martí, Andrés Ortiz, Marc Gifreu, Núria Marguí, Gemma Surroca, Aura Vilarrasa i Laura Palau.

Tots ells i elles van competir a un gran nivell, tan en les proves individuals com les de relleus, on van aconseguir dos primers llocs en els relleus de 4x50 estils mixtes i 4x100 estils mixtes, i dos segons llocs en 8x50 estils mixtes i 8x50 lliures mixtes.

Pel que fa a les proves individuals, cal destacar el bon paper d’Álvaro Ruiz en els 400 lliures, on va aconseguir la mínima per participar al Campionat d’Espanya Open Júnior d’estiu amb un temps de 4'17''71. A més a més, també van aconseguir rebaixar la seva millor marca personal els següents nedadors:

  • Andrés Ortiz en els 200 esquena, fent un total de 2’12’’40.
  • Júlia Monells en els 200 papallona amb 2’34’’63 i en els 400 lliures amb 4’34’’73.
  • Aura Vilarrasa va aconseguir els 2’33’’30 en els 200 esquena.

 

Enhorabona a tots i a totes!

 

 

Álvaro Ruiz després d'aconseguir la mínima en 400 lliures.