El tennis no s'atura per Nadal - Club Natació Olot

Tennis

El tennis no s'atura per Nadal

BON PAPER DELS JUGADORS DEL CN OLOT AL TORNEIG DE NADAL DE TORELLÓ

Bona actuació dels jugadors del Club Natació Olot en el torneig de Nadal del Club Tennis Torelló, el campionat va començar el 23 de desembre, amb la participació d'un total 19 jugadors del CNO.

Cal destacar l'actuació del benjamí Roger Prat que va disputar la final davant d'un combatiu Jan Portavadella del Club Tennis Berga, l'olotí va perdre per un igualat 4/6 7/5 i 7/5 en un competit partit.
Per altra banda, en categoria infantil femení, Malak Abarkane va guanyar a la jugadora de Torelló Mireia Mas per un clar 6/1 6/4,així doncs, impecable torneig de la jugadora d'Olot.
En categoria aleví femení esta pendent la final de la jugadora del CNO Ivet Prat que jugarà la final el proper cap de setmana.

JUGADORS DEL CN OLOT EN EL RAFA NADAL TOUR DEL RCT BARCELONA

Els jugadors del CN Olot Joan Martin, Queralt Molina i Mar Serrat van jugar la fase prèvia del primer torneig del circuit Rafa Nadal Tour celebrat al RCT Barcelona, les jugadores infantils Mar Serrat i Queralt Molina, van perdre el seu primer enfrontament del campionat, i el jugador Joan Martin va poder arribar fins a l'última ronda de la fase prèvia, cal destacar el gran nivell d'aquest campionat on hi ha les millors raquetes nacionals.
En la fase final en categoria infantil femení, el CN Olot va participar amb dues jugadores, Malak Abarkane i Ivet Prat, que van perdre els seus enfrontaments tot i el bon partit de les dues jugadores del CNO.

FI DE L'ESTATGE DE NADAL DELS EQUIPS DEL CNO

Durant totes aquestes vacances de Nadal tots els equips del CNO han continuat entrenant diàriament i jugant dos campionats individuals durant aquests dies, així doncs, bon treball de tots els jugadors.